Og vinderen er…

…mig selvfølgelig.

gevinst.jpg

 

Jeg elsker når der er lodtrækningspræmier til cykelløbene. Og endnu mere holder jeg næsten af at vinde dem. Mine største triumfer i sporten kan faktisk henføres hertil.

I dag var det Fryndesholmløbet der begunstigede mig. I modsætning til sidste år var vejret denne gang helt perfekt, og det blev en dejlig og afvekslende dag med de andre fra klubben på 110 km’eren.

 

Startstedet i Fynshav er kun ti kilometer hjemmefra. Skønt når man bare kan cykle hjem fra “arbejde”, sådan en søndag eftermiddag.

hjemad.jpg

2 thoughts on “Og vinderen er…

 1. Helle

  Lodtrækningspræmier er dejlige. Jeg vandt 500g. økologiske kartofler til Stjerne Tour de Grindsted.
  Asger, kører du stadigvæk med gearskifte på skrårøret???

 2. Asger

  Gearskifte på skrårøret, joeh, hvorfor ikke; billedet viser næsten i sig selv argumenterne: det er smukt, enkelt og funktionelt.
  Det var også godt nok til Eddy Merckx.
  Men det grunder såmænd ikke nogen hellig overbevisning, og den næste cykel skal selvfølgelig have skiftet i bremsegrebene, men lige nu er det ikke noget brændende og uudsætteligt behov, for det fungerer nærmest på rygmarven.
  Det vil nu være rart også at kunne skifte stående i pedalerne, uden lige at skulle sætte sig et øjeblik. En klik/indexfunktion vil desuden overflødiggøre løbende småjusteringer undervejs.

Skriv et svar