DM-sølv til Trine Schmidt

I går kørte Trine en sølvmedalje hjem, med en god 25 km enkeltstart her i Sønderborg. Det må være en rar bekræftelse op til enkeltstarten ved U23-EM den 1. juli i Belgien.

 

Her opad Parallelvej, den stejleste

trine1.jpg

 

trine3.jpg

 

trine4.jpg

 

 

Efter sidste sving, til den sidste kilometer op mod Dybbøl Banke

trine5.jpg

 

trine6.jpg 

De andre der kom på podiet den dag, fanget ved Parallelvej-top:

Linda Villumsen 1.

linda.jpg

 

Margriet Kloppenburg 3.

margriet.jpg

 

 

I TV-Syd var der et lillebitte flash med de startende, mens DR og TV2 efter rapporten fra herrernes end ikke nævnte dameklassen. Skrapt nok. Ikke fordi det absolut SKAL være politisk korrekt hver gang, og de er vel også i deres ret til at udvælge ud fra hvad man mener plejer at sælge. Men når vi så sjældent bringes noget fra kvindesiden, så bliver interessen derfor da heller ikke større, det fortjener den ellers. Eller for at være helt præcis: det synes jeg.

2 thoughts on “DM-sølv til Trine Schmidt

  1. Asger

    Ja, jeg holder selvfølgelig altid med dig, nu jeg synes jeg kender dig fra bloggen, klart!
    Den dag brugte jeg forresten for første gang kameraets serieskudsfunktion, men det lærte jeg at man åbenbart være varsom med, for hvis man flytter kameraet ændrer belysningen sig nemt uden at det kompenserer derfor. Heldigvis kan digitale billeder jo gerne tilrettes eller forbedres på bagefter.

Skriv et svar