Ud og op til Nordals

Igen i dag er det årets sidste sommerdag. Ud på cyklen.

På Nordals mødte jeg – ude i midten af ingensteder – en hel flagportal, som havde nogen vidst jeg skulle komme.

portal

pedaltraef2

Nå, så var der en forklaring. I Broballe by var der forresten også flag oppe for friskolen.

Tidligere har cykelrytteres ridder-lighed slået mig, nu blev det tid også at afprøve deres ridderlighed: en morlil, der skulle følge sit barnebarn rundt ved Oksbøl Friskoles Pedaltræf, kom trækkende mod startstedet med en punkteret cykel. Bestået, for jeg har heldigvis altid lappesager med til at klare min egen 2. til 11. punktering.

Der er ikke noget så godt som at gøre noget godt, uhm, den fornemmelse af god indeni, og så oven i købet få skyld for at man ikke gør det for sin egen skyld.

Skriv et svar