Marcipangrisen

Nogle steder har de lige haft bunker af marcipan superbilligt. Rabatten er måske fordi man jo må siges så at have købt den i god tid. En rigtig kaloriebombe.

Ved et naturens lune, så ligner de sjovt nok mest af alt en stang dynamit. Ja, indeni oven i købet plastisk sprængstof.

Spræng-marcipan, som Clara Ponoptidan kalder det i Støvsugerbanden.
Marcipan var ikke engang et udtryk opfundet til lejlighden, men den pyroteknisk faglige jargon for plastisk sprængstof. Nogle typer har endda ikke alene marcipanudseendet og -konsistensen, men angiveligt oven i købet en stærk sødlig nærmest marcipanlignende lugt!

Bare for en sikkerheds skyld bid lidt forsigtigt, næste gang du sætter en marcipanlignende masse til livs.

antonbergguf

 

 

 

Igår var stangen hel, selvom jeg kun har taget én lille skive ad gangen.
Og selvom jeg nu tager bestandig tyndere og tyndere skiver, så er den med garanti komplet forsvundet i morgen.

Infinitesimalregning er noget overvurderet teoretisk ævl.

4 thoughts on “Marcipangrisen

  1. Helle

    Hej Asger,
    Er du Smartlog haj?
    Jeg har kaget min smartlog – dvs. mistet rettighed til at få adgang til min egen blog (indlæg, indstillinger mv. ) Det skete da jeg skulle oprette en ny blog for en ven på min egen computer – kan det være noget cookie-værk den ikke kan finde ud af. Så vidst jeg kan læse mig frem til i Forum, har flere oplevet noget lign. men jeg kan ikke se, hvordan folk har fået det løst.

  2. AsgerF

    Jeg ikke nogen rigtig Smartloghaj, bare en almindelig torsk, så jeg vil ikke påstå have det definitive svar.
    Men det KAN have været noget med, at da du oprettede vennens blog, har du jo været nødt til at logge ind på Smartlog med vennens brugerlogin, og efter alt det er overstået, har du måske stadig været logget ind under vennens login og kan så selvfølgelig ikke komme ind på din egen blog derfra.
    Eller så var du bare ikke logget på Smartlog længere overhovedet. Det plejer computeren jo usynligt selv at sørge for man altid er, sikkert ved hjælp af en cookie, rigtigt.

Skriv et svar