Go' dag med Midtfyns Cycle Club

Det har været en rigtig vellykket dag.

Midtfyns Cycle Club er på en forlænget weekend på Als, og i dag havde Cai fra cykelklubben lovet at være GUIDE for en fælles tur på øen for både vores egen og MidtfynsCC.

slotskib

Efter en runde til SEVÆRDIGHEDERNE som for eksempel er Sønderborg Slot med tilhørende kongeskib ude foran – bryllup i Møgeltønder – gik det så ud i landskabet.

nedefra

.

alle

.

De fleste var med alle 150 km, nogle valgte alternative 90. Pause midtvejs.

cykelrad

.

pause

.

Som kuriosum: efter en snak hos Helle prøvede jeg forsøgsvis at se hvor langt det mon kunne gå på vand alene, og kørte de første 75 km på havregrynene fra om morgenen. Det gik fint.

For ikke at udfordre guderne urimeligt snuppede jeg i pausen to stykker kanelstang – jeg er jo min egen kostrådgiver – og nippede mig på resten af turen igennem energidrikken, med sukker svarende til hvad der er i en halv liter sodavand. Det gik osse fint.

En helt igennem vellykket dag.

2 thoughts on “Go' dag med Midtfyns Cycle Club

  1. helle

    Jeg klarede kun de første 50 kilometer uden energergidrik i dag – det lig’godt grove, så let jeg går kold 🙁
    Det ser ud til at være en fin tur I har haft der.

  2. Asger

    Ja. Det var kun fordi jeg følte mig overbevist om at fynboerne kom i fredelige hensigter, jeg vovede at lave forsøget på denne tur.
    Under løb eller hvis jeg skal køre med nogen der gerne vil forsøge at sætte mig af, vil jeg indtil videre stadig bruge godt med kulhydrater undervejs.

Skriv et svar