Jeg er ingen gentleman

– så jeg blev helt overrasket, ved for nylig at blive spurgt om jeg ville køre med på et Gentleman-hold til Landsstævne 2008 på Fyn 13-14. september.

I allerførste række er jeg naturligvis beæret over at nogen overhovedet gider cykle med mig.
Dernæst indser jeg at der nok ikke er nogen juniorafdeling på sådan et hold.
Og til sidst tænker jeg på en Radiserne-strip med Nusers halvdesperate ræsonneren: “Da jeg var hvalp, var hver eneste dag fuld af lykke…solen skinnede hver morgen…og aftenerne var kølige og vidunderlige…og så…pludselig…BANG!…nærmer jeg mig støvets år!

 

Nå, en venlig invitation er altid positiv, så det vil jeg bestemt overveje. I forvejen har jeg faktisk allerede haft kig på hele pakken til Landsstævnet, til 300 kr.:

2 x morgenmad
Festmiddag lørdag
Frokost søndag
Deltagelse i alle løb:
– Tidskørsel storhold 93 km (lørdag)
– Enkeltstart 30 km (søndag form.)
– 4-mandshold 30 km (søndag form.)
– Postmasterløb, individuelt linjeløb 93 km (søndag eftm.)

Derudover er der for alle gratis lig-in-overnatning på skolen fredag og lørdag, samt energidrik og en energibar ved storhold og Postmaster løb.

Det er egentlig ikke så galt. Som skribent og sandhedssøger må jeg tilføje, at det derudover er påkrævet man har M-licens (225 kr./år) eller køber en endags-M-licens (50 kr./dag), undtagen ved Postmasterløbet.

3 thoughts on “Jeg er ingen gentleman

  1. AsgerF

    Det håber jeg også, i hvert fald at jeg kommer til Landsstævnet. Allerhelst vil jeg køre derop allerede om fredagen, hvis praktikaliteter muliggør det. For at få det hele med.
    I det hele taget kan jeg godt li´ at tage sig god tid omkring et løb eller arrangement, hvad enten det er for at snakke en smule med dem der er kommet i mål, og som man måske endda har mødt undervejs, eller det er for at drive lidt rundt uden særligt mål og med. Måske prøve den hjemmebagte (altid).
    Af og til har det næsten været FOR effektivt hvis der har været fælleskørsel til et arrangement. Før jeg overhovedet får drysset af som beskrevet, så står hele holdet der pludselig vandkæmmede med raslende bilnøgler, parate til afgang.

Skriv et svar