ARoS

Jeg har været på Århus’ kunstmuseum ARoS.

boy1.jpg

 

 

 

Museets de facto vartegn “Boy” af australske Ron Mueck. I dag havde det besøg af nogle RIGTIGE malere. Han skal selvfølgelig passes og plejes, det skal alle børn i voksealderen. “Drengen” har været i den alder rigtig længe.

boy3.jpg

 

Lige siden Aros, jeg mener ARoS, åbnede for 5 år siden i den gamle fødeby, har jeg været sikker på at DER skulle jeg ind. Ventede bare på en dag med tid nok, allerhelst til onsdagsåbningen 10-22, så entréen kunne udnyttes fuldt. 

 

arostrappe.jpg

 

Min taktik over for kunstværkerne skulle være først at skimme titelskiltet, så kigge, dernæst gå fem skridt tilbage, lægge hovedet lidt på skrå, gå frem igen, se det tæt på, læse titelskiltet ordentligt, gå fem skridt tilbage igen, sige hmm. 

Og når de knap 9000 værker var igennem, ville jeg se alt det andet, og så ville jeg gå hjem.

Den plan blev lige forpurret nu, for ungerne besnakkede mig til at snuppe den på så lang tid en gratisparkering kunne strækkes, nu vi var i byen. Til gengæld blev det omsider til noget 🙂

 

 

mmsnegletrappe3.jpg

 

De ville især gerne se særudstillingen Enter Action – digital art now . Den var osse go’. Her er det dog udstillingen der ser DEM.

 

mmbrillekunst.jpg

Skriv et svar