Stiften på sadlen

Det er rarere end det lyder, for det er et af de allerførste cykelmotionsløb “Århus Rundt – med Stiften i sadlen” sponsoreret af Århus Stiftstidende, hvor vennerne og jeg deltog. 1980 var også det første eller andet år løbet overhovedet blev arrangeret.   

 

kvartet1.jpg

 

Tyges lillebror Jens Ejner, derefter Henrik, Tyge og jeg selv. Fjerdemand Jørgen er kameraholder.

 

Vi var fire læsekammerater fra universitetet, der sidst i halvfjerdserne alle havde fået 10-gearscykler, og var begyndet at køre sammen og træne på landevejene for sjov, og også begyndt at deltage i motionsløb.

Efter vore dages standard ser vi rigeligt civile ud her, men dette VAR køre-tøjet. Cykeltrøje med baglommer havde ingen endnu. Kun Tyge var så heldig at have købt en souvenir i Paris, med Tour de France trykt på. Uniformen er de gule sponsorkasketter; hjelm bliver først almindelig langt senere.

2 thoughts on “Stiften på sadlen

Skriv et svar