Glædeligt gensyn

Jeg ved jo godt at gensyn ikke er det samme som OMSYN, men jeg syntes ordet glædeligt alligevel klang for underligt sammen med omsyn, så jeg byttede lige over.

 

Bilen er dumpet til det hverandenårlige periodiske syn. For første gang nogensinde. Heldigvis ikke så alvorligt dumpet; der var kun én fejl den skulle komme igen og fremvise rettet, til omsyn som det hedder.

Nu ER fejlen udbedret og godkendt, endelig kan jeg ånde lettet op efter disse ulidelige sidste uger.

Uforbedrelige optimister siger opmuntrende til mig nu: “jamen tillykke, så der da 2 år igen til næste gang”. Helt forkert, der er kun 1 år og 11 måneder tilbage.

 

Bilen blev i år 24. Det er en Ford Sierra, og jeg har haft den fra den var ganske lille. Sommetider omkring syns-tid overvejer jeg at sende den på græs og aftægt bagefter, så jeg ikke længere skal grue for dét hver gang. Men så taler de ved bilsynet alligevel så pænt om den, at jeg ikke kan nænne det.

2 thoughts on “Glædeligt gensyn

  1. Motionisten

    Det var s.. da imponerende. Husker så tydeligt Ford Sierras fra min barndom, hvor jeg rendte rundt og samlede på nummerplade kombinationer i min kinabog. Hvorfor mange knægte gjorde det ved jeg ikke – men det var vel vores mere fredsommelige aktivitet eller tidsfordriv, istedet for nutidens trend med ildspåsættelse af biler og skraldecontainere. 🙂

  2. Asger

    Ditto, med notesbogen, selvom det er uendeligt længe siden. Der var åbenbart ikke så mange biler dengang, så det var ligesom at se en sjælden fugl. Ja, en af mine naboer, der er barnefødt i Sønderborg, beretter endda, at de så kunne bytte numre med hinanden, hvis nogen havde nogle gode skrevet ned, for eksempel en udenbys.

Skriv et svar