Prik Prik Prik Prik Prik Prik

Prikkerne STÅR ikke for noget, det er bare mig der er ude på terrassen om morgenen og kalde ud i haven på min vinbjergsnegl, min VÆDDELØBS-vinbjergsnegl.

For nu har der igen været Hesselløkkiade i den lille andelsboligforening.

 

 start_IMG_1470

 

Efter starten var gået, havde dem der arrangerede det i år forestillet sig, at der lige skulle afvikles en Volleyballkamp ude på græsplænen, og så kunne vi bagefter gå tilbage og se til hvor langt sneglene var kommet.

 

set_IMG_1471

 

Der havde arrangørerne nu totalt forregnet sig, for snegle er slet ikke så sløve som man forestiller sig, de spurter sig faktisk af sted, desuden var banen jo RET kort.

 

gaaet_IMG_1474

 

maal_IMG_1475

 

Sneglevæddeløb er en sport for alle os der elsker fart og spænding; det tog bare et øjeblik at komme i mål, og på to øjeblikke var vinderen endda ude over kanten og nede på undersiden af bordet.

Min egen lille skat vandt ikke noget denne gang, måske trykker alderen lidt. Hun er bevisligt mindst to år gammel, men stampede alligevel utålmodig rundt i boksen før start.

 

prik_i_madkassen_IMG_1477

 

 

 

Om eftermiddagen blev der, ligesom ved kagekonkurrencen sidst , fundet årets kagearme, hvilken husrække der havde lavet den bedste.

kombattanter_IMG_1526

 

Tre kombattanter og en vinder. 

 

vinder_IMG_1528

Skriv et svar