Min mosters cykelhold

Var i weekenden på en tur med Team Rynkeby , inden de cykler til Paris. Nu i år hvor der er kommet et hold med base i Sønderborg, har teamet været søde at invitere os fra lokale cykelklub med på træningsture. Det var rigtig hyggeligt. Det vil jeg gerne gøre igen.

 

img_4483.jpg 

 

img_4487.jpg 

 

img_4486.jpg 

3 thoughts on “Min mosters cykelhold

 1. Helle

  Det sjove ved Team Rynkeby er, at når man møder dem ude på landevejen og til løb, så kan vi alle sammen SE på dem, hvad de snart skal: DE SKAL CYKLE TIL PARIS.
  Det kan man ikke se på os, der bare har købt cykelrejsen hos et almindeligt rejsebureau 🙁

 2. Hammy

  Hvordan kan du både cykle og tage fotografier samtidigt?
  Jeg er godt klar over, at det halve år jeg ikke har cyklet har kostet på balancen; men ligefrem at kunne koncentrere sig om, at finde motioner, tænde kamera og trykke uden at vælte, dét er meget imponerende.

 3. Asger

  Jeg kan nu godt SE på dig Helle at du skal cykle til Paris, men det er måske også fordi jeg ved det. Det bliver spændende.
  Det med at tage billeder fra cyklen dyrker jeg lidt, for dén vinkel kan jord-fotograferne sjældent få med.
  I det væsentlige har jeg alt forudindstillet og på ryggraden, for at gribe kameraet i lommen og skyde uden at se på det overhovedet, så der er mindst mulig distraktion fra kørslen.
  Og jeg kan jo tillade mig at skyde med spredehagl, nu det ikke længere er dyr film der sidder i kameraet, og så udvælge og beskære motivet ved computerskærmen bagefter.

Skriv et svar