Årsarkiv: 2007

I anledning af…

Arnes fødselsdag, så gav han et skrald kaffe til alle på turen i søndags, ved kiosken i Sønderhav.

all2.jpg

 

 

Man kan kun lige knap se ham på det første billede, så nedenfor er et billede fra udturen. Det er fødselaren forrest, på bakketoppen. Det ligner det i hvert fald på en prik.

Tres Amigos på skovtur

 

 

Poul Erik, Henning og Poul, men hvor er de to andre? Pyt, de tre musketerer var da også fire, og med Bent var vi fem den dag i Sottrupskov.

Skoven har ikke været og bliver heller ikke bedre eller sjovere end den er lige nu. Bare helt fuld af blade, man må bladre i alt det man vil.

 

 

Jeg synes grangivelig her at høre Herren blive prist for det velsignede vejr og den dejlige skov. Men jeg kan tage fejl.

 

En helt almindelig vintersøndag

Vi var vist 11 stykker der på MTB der mødtes om søndagen kl. 10 ved klubhuset. Først ad gendarmstien til første stop Vemmingbund:

 allevemmingbund

 villilars

 larsjoern.jpg

– så over Broager og igen på gendarmstien til en skovtur i Gråsten. Alle havde vist fået passende med stier og grusveje, så det var landevejen hjem….

Prøveløb

Var til vintercups-prøveløb, mountainbike. Det er altid sjovt at være med ved prøveløbet, og rart at se nogen af de andre cykelklubberne på Als – Danfoss, Linak, SCK, EUC og CMS.

Min søndagserindring derfra er en beretning serveret af Annie og Maibritt under eftersuppen, da vi var kommet tilbage til spejderhytten i Augustenborg:

Det drejer sig om nogen snydeposter, som ikke passer med landkortet, og som man ikke får nogen point for finde og klippe ved.
Og henvisningsposter, hvor man ikke alene skal klippe, men også ud fra den finde en hemmelig indskudt post måske en kilometer derfra, og klippe ved.

Henvisningsposten kan også være udlagt som snydepost. Og dobbelt diabolsk, så er den post som snydehenvisningsposten henviser til selvrfølgelig også en snydepost man, ikke får noget for.

Og det var lige præcis en snydehenvisningspost de fandt som den første, deromkring der hvor kortet sagde, men altså ikke præcist som vist på kortet, deraf følger at det i virkeligheden var en snydepost.
Men de klippede altså frejdigt ved den forkerte post, og fór afsted på cyklerne efter den hemmelige (snyde)post.

Men i nærheden af den falske var den rigtige hemmelige post placeret. Og Annie og Maibritt gentog nu med beundringsværdig konsekvens igen at klippe den forkerte post. Som altså var den rigtige. Det fik de så point for. Lykken står den kække bi. Eller heldet følger en bestemt persontype, om man vil.

Jawohl !

Det håber jeg er reaktionen på mit synspunkt, mit forslag her. Men ellers er kommentarfeltet jo åbent.

Når man kører cykelløb, cykelmotionsløb, i udlandet synes jeg det er dårlig stil undervejs at varsko om sving og trafik på dansk. I hvert fald så snart der er bare én ikke-dansker i feltet eller gruppen.

Rechts, links, vorsicht, frei, det kan vi vel alle substituere det danske med i Tyskland. Det synes jeg man både skylder og burde.

“When in Rome do as the romans do”, skik følge…

 Hvis jeg skal køre et løb i Italien, lad os sige et gadekriterium i Vatikanet , så vil jeg da heller ikke råbe “Pas på paven”, men hellere et eller andet med “In nomine Patris….” og så videre, hvad der nu måtte være passende.

Har De Hang til Heide?

Motionscykelløbet RTF Heide 2007 bød på en ny oplevelse undervejs på ruten.

Først cyklede vi sydpå over Der Nord-Ostsee-Kanal (Kielerkanalen) ad Hochbrücke Brunsbüttel, og så med en lille færge tilbage igen.

Brunsbüttelbroen

brunsbuttel1

brunsbuttel2
.

Færgen tilbage over kanalen længere østpå sejlede non-stop hele tiden, i hvert fald under løbet, vi skulle ikke betale noget. Og var heldige at kunne køre ind på den lige idet den lagde fra.

kielerfærgebagud

Prøver lige med en zoom her og jo, det ER Henning og de tre andre der lige var faldet 100 meter bagud fra gruppen før vi mødte færgen:
zoom

.

Jeg har lavet en længere billedserie fra Heide den dag, som kan ses.

Cykellopper?

I en klub er sammenhold og nærhed vigtigt, det kan ikke overdrives.

 

Sted: P-pladsen i Heide, Tyskland, under forberedelserne til Heide Radtourenfahrt “Durch Marsch und Geest” 162/116/75/48 km, hvortil efterårsklubturen gik til den 2. september.

Pyt

Ohøj, forfremmelse i sigte!

I dag er vi tre tidligere turledere, Jens Christian, Lars og jeg, der kører til kaptajnskursus med DCU, i Haderslev.

Vi skal også efter planen cykle deroppe, spændende hvordan vejret bliver.

 

Udenfor regner det lige nu, men pyt.
Og atter en pyt, og atter én.
Men pyt.

 

Solosøndag

Var A-turleder til træning søndag i cykelklubben. Fik lige udvekslet A-B ruter med Per på B-holdet. Han havde planlagt en Krusmølle-Sønderhavrute; det passede fint med min A-rute, for der ville være chance for at mødes undervejs, idet min gik stort set den modsatte vej, altså med uret rundt.

Grrrrrrr, tog lige som den sidste i døren til klubhuset da begge hold kørte ud, og så havde ingen låst den.
Nøglen noget forfjamsket fisket frem og låsen låst, men grundigt bagud, det var jeg allerede.
“Follow the leader”, HA, hvordan skal det egentlig forstås?

Opgav at indhente.
Dels var der ingen garanti for at det ville lykkes, og kendte jeg egentlig det nu sammensmeltede A og B holds rute, B-ruten, helt nøjagtigt?
Dels er fuld skrue uden opvarmning altid en dårlig start.
Havde desuden som turleder tænkt på en god rute jeg havde set frem til at prøve, og synd at den bare skulle blive liggende der i landskabet til ingen nytte.

Så jeg kørte ruten som oprindelig planlagt, selv. Selskabet kunne have været bedre, men også værre. Heldigvis var det belejligt lykkedes at vende selvbebrejdelserne til en let muggenhed, og fra aviserne og speaken på etapeløbene ved man at indebrændthed er det bedste brændstof til både træning og løb.

Godt vi havde udvekslet ruter, for nu var der noget at køre for, motivation til at jokke til. I hvert fald var min plan via Sønderhav at køre fortsat modsat uret, og så mødes frontalt og følges hjemad.

Planmæssigt efter plan helt indtil Lundtoft, men så oh: mon de kørte over Tinglev som er den mest spændende vej, eller tog de den lige vej, ad hovedvejen, fra Krusmølletoppen til Søgård?

Valgte at tænke de nok havde taget den korteste og lige vej for at være hjemme til tiden. Hvis der da er en tidEN på søndagstræningen at skulle være hjemme til, det har jeg stadig til gode at opklare.

Kom til Krusmølletoppen uden at have mødt nogen, og kunne slutte at de andre nok havde taget vejen over Tinglev. Dejligt alligevel at der er nogen der vil lide for skønheden, rutens.
Jo, jeg mødte da modkørende Søren og Henning på Krusmølle, og Lejf også, samt et par anonymousser. Yndet søndagstur.

Så fuld speed på medvind hjem, og Mariekirken klokken et.
Det var den dag. I benenden så god som nogen.