Solosøndag

Var A-turleder til træning søndag i cykelklubben. Fik lige udvekslet A-B ruter med Per på B-holdet. Han havde planlagt en Krusmølle-Sønderhavrute; det passede fint med min A-rute, for der ville være chance for at mødes undervejs, idet min gik stort set den modsatte vej, altså med uret rundt.

Grrrrrrr, tog lige som den sidste i døren til klubhuset da begge hold kørte ud, og så havde ingen låst den.
Nøglen noget forfjamsket fisket frem og låsen låst, men grundigt bagud, det var jeg allerede.
“Follow the leader”, HA, hvordan skal det egentlig forstås?

Opgav at indhente.
Dels var der ingen garanti for at det ville lykkes, og kendte jeg egentlig det nu sammensmeltede A og B holds rute, B-ruten, helt nøjagtigt?
Dels er fuld skrue uden opvarmning altid en dårlig start.
Havde desuden som turleder tænkt på en god rute jeg havde set frem til at prøve, og synd at den bare skulle blive liggende der i landskabet til ingen nytte.

Så jeg kørte ruten som oprindelig planlagt, selv. Selskabet kunne have været bedre, men også værre. Heldigvis var det belejligt lykkedes at vende selvbebrejdelserne til en let muggenhed, og fra aviserne og speaken på etapeløbene ved man at indebrændthed er det bedste brændstof til både træning og løb.

Godt vi havde udvekslet ruter, for nu var der noget at køre for, motivation til at jokke til. I hvert fald var min plan via Sønderhav at køre fortsat modsat uret, og så mødes frontalt og følges hjemad.

Planmæssigt efter plan helt indtil Lundtoft, men så oh: mon de kørte over Tinglev som er den mest spændende vej, eller tog de den lige vej, ad hovedvejen, fra Krusmølletoppen til Søgård?

Valgte at tænke de nok havde taget den korteste og lige vej for at være hjemme til tiden. Hvis der da er en tidEN på søndagstræningen at skulle være hjemme til, det har jeg stadig til gode at opklare.

Kom til Krusmølletoppen uden at have mødt nogen, og kunne slutte at de andre nok havde taget vejen over Tinglev. Dejligt alligevel at der er nogen der vil lide for skønheden, rutens.
Jo, jeg mødte da modkørende Søren og Henning på Krusmølle, og Lejf også, samt et par anonymousser. Yndet søndagstur.

Så fuld speed på medvind hjem, og Mariekirken klokken et.
Det var den dag. I benenden så god som nogen.

Skriv en kommentar