Prøveløb

Var til vintercups-prøveløb, mountainbike. Det er altid sjovt at være med ved prøveløbet, og rart at se nogen af de andre cykelklubberne på Als – Danfoss, Linak, SCK, EUC og CMS.

Min søndagserindring derfra er en beretning serveret af Annie og Maibritt under eftersuppen, da vi var kommet tilbage til spejderhytten i Augustenborg:

Det drejer sig om nogen snydeposter, som ikke passer med landkortet, og som man ikke får nogen point for finde og klippe ved.
Og henvisningsposter, hvor man ikke alene skal klippe, men også ud fra den finde en hemmelig indskudt post måske en kilometer derfra, og klippe ved.

Henvisningsposten kan også være udlagt som snydepost. Og dobbelt diabolsk, så er den post som snydehenvisningsposten henviser til selvrfølgelig også en snydepost man, ikke får noget for.

Og det var lige præcis en snydehenvisningspost de fandt som den første, deromkring der hvor kortet sagde, men altså ikke præcist som vist på kortet, deraf følger at det i virkeligheden var en snydepost.
Men de klippede altså frejdigt ved den forkerte post, og fór afsted på cyklerne efter den hemmelige (snyde)post.

Men i nærheden af den falske var den rigtige hemmelige post placeret. Og Annie og Maibritt gentog nu med beundringsværdig konsekvens igen at klippe den forkerte post. Som altså var den rigtige. Det fik de så point for. Lykken står den kække bi. Eller heldet følger en bestemt persontype, om man vil.

Skriv en kommentar