Champagne ud af ørerne…

Flyt og klip nogle bytes, tak himlen (og signalet fra NAVSTAR satellitterne), og se så Champagneløbet 2008 sådan lidt fra oven.

champoversigt 

 

Selvom ikke kan benægtes at det er vores vinderrute mellem orienteringsposterne i forgårs, er den ingenlunde optimal, som udsnittet let overbeviser om.

Her Sønderskoven var det sværeste sted, hvis man som vi var for forivrede til lige at overveje, om den korteste vej nu også er den hurtigste eller bedste. Det er den ikke altid. Surprise. Stort set hele strækningen i udsnittet var for os én lang løben SPIDSrod mellem tjørnegrene og frem og tilbage over vandløbene. Det var vel nok skægt. Bagefter.

champ08detalje 

2 thoughts on “Champagne ud af ørerne…

  1. Asger

    Ja, det er noget af det jeg havde håbet min nye GPS-tracker også ville kunne vise, altså den helt præcise og faktisk kørte rute; det passer meget godt med at der var en post lige dér.
    At jeg var SÅ rundtosset kommer lidt bag på mig, men jeg kan da godt huske lige at have cirklet ind på posten, efter at min makker havde spottet den. Og så har jeg måske også lige slået en enkelt glædeskrølle da vi kørte fra den igen.

Skriv et svar