Haderslev Næs 125 km

Vejrudsigten meldte (to ord de to indledningsord jeg altid har så svært ved ikke at skrive) denne gang regn for søndagen med årets første cykelmotiosløb, hos Haderslev Cykelklub

Jeg havde ikke vovet forhåndstilmelde mig “for hvis nu der bliver regnvejr”, og udskudt beslutningen til lørdag aften når sidste nyt på dmi.dk forelå.

Sent om aftenen var vejrudsigten til et BETINGET GO, så jeg pakkede mine sager og vred mig nogle timer i sengen, indtil kl. 06 hvor det straks var op at tænde for computeren: regn fra sydvest, som efter vejrkortet ville nå Haderslevområdet netop omkring den tid vi kunne forvente at være i mål. Raketten tændt, slut med fortrydelsesret. 

Kom en hel time for tidligt til starten, det var en beklagelig, jeg mener behagelig, fejl. Fik mig tilmeldt; der var allerede TO foran i køen. Selve starten gik efter nogen udsættelse, fordi køen senere blev rigtig lang, det var nok de andre krystere på eftertilmelding.

 

I alt var vi syv fra klubben deroppe.

grp2_0574.jpg

 

grp3_0582.jpg

 

start_0579.jpg

 

Efter den almindelige præ-start løssluppenhed er det business time. 

 

 

Første indtryk havde den første og da helt utrolig lange bakke Diernæs Strandvej gjort, og dernæst er det den smukke men stejle Kalvø-bakke op fra Genner Strand, “Splitteren”. 

kalvoebakke_0595.jpg 

daludsigt_0626.jpg 

grpOpBakke_0624.jpg 

koeregrp1_0620.jpg     

I Aabenraa var der forsvundet et ruteskilt fra Løgumklostervej, som skulle have vist sydpå ned gennem skoven og videre op ad Hundeklemmen. Heldigvis var gruppen her heldige at have fået selskab undervejs af en rutekendt rytter på en sort politicykel, så vi drejede af fra hovedvejen som vi skulle. En del andre havde ikke været så heldige, og gik dermed glip af Hundeklemmebakken.

Vejret holdt som det skulle, første halvdel at turen var det endda dejligt og solbeskinnet, derefter blev det pludselig køligt, men altså stadig tørt.

 

 

Skønt at kunne tøffe hjemad med fuldt drøn på varmeapparatet, mens de første regndråber falder.

home_0636.jpg

 

 

Skriv et svar