Kend hvert træ i skoven

Det faretruende skæve træ på klint-kanten i Sønderskoven, jeg sidst havde med i billedet, det har da egentlig set sådan ud et stykke tid, gad vide hvor længe det mon holder?

Mente ved eftertanke at have træet derhjemme i mine fotos, fik det bladret frem, og sandt nok, her er det fra 1997: Jeg og min yngste, på dengang 8 år, står her og støtter netop dét træ (den forkerte vej ganske vist).

Kopi af vaeltetrae

Træet har altså stået (næsten) så faretruende gennem mindst 13 år, så jeg er en lille smule mere rolig nu. På den anden side kan man ikke komme uden om, at der nu er kortere tid til det falder ned, end der har været.

På det fulde billede kan man se, at stiens fortsættelse allerede dengang var forsvundet og trærødderne strittede ud i luften.

Vi var ude at kigge den dag, netop fordi der nyligt var faldet et stort stykke af klinten ned.

vaeltetrae_fuld

Skriv et svar