Efter den stille jul

Sideløbende med at mit marcipanunderskud gradvist neutraliseres over julen, bliver jeg tiltagende rastløs og humørforladt; MÅ ud på mountainbiken og få dækket det voksende endorfinunderskud.

 

IMG_2872

 

Nu Fredsskov ved Fynshav. Det ses TYDELIGT at ham mandens hue er trukket godt ned om ørerne, for det er bidende frostvejr. Sært nok kan bækken alligevel stadig flyde både snoet og lysteligt af sted.

 

Når det kommer til stykket er det længe siden, årevis føles det som, der har været rigtig frost i længere tid. Før jeg kom ud, tænkte jeg faktisk både øv og brrrr, men straks jeg var på Nørreskovens stier, forstod jeg at det er en velsignelse, og at de veje der førhen var tunge og mudrede, nu er rock-solid faste.

 

Her var jeg tidligere aldrig kommet helskindet og upløret forbi.

IMG_2840

 

 

Man kan falde helt i staver undervejs, over alle de skønheder man møder.

IMG_2853

 

 

IMG_2859

 

 

IMG_2866

 

Skriv et svar