Med Team Rynkeby

Jeg kom aldrig til at fortryde at have forhåndstilmeldt mig til cykeltur-retur’en Sønderborg-Lakolk, selvom jeg muligvis ellers ville have “overvejet min stilling”, da det viste sig at smådryppe og støvregne dén morgen for afgang. For det holdt op igen, længe før vi kørte over dæmningen til Rømø.

 

 

Man må gerne lege med kameraet og blindskyde på må og få, nede i børne- og babyhøjde.

 

Rynkeby-holdet fra Kolding kom til bagfra, det havde jeg registreret i øjenkrogen.

 

– men først sidenhen, hjemme i mørkekammeret, så jeg (under gen-jubel) de to cykelvenner.

3 kommentarer til “Med Team Rynkeby”

  1. Per says:

    Det var dog herlige billeder fra en skøn sommerdag 😉

  2. AsgerF says:

    Ja, det kunne ikke være bedre – og utroligt at man på cykel uden videre kan nå så “fremmede egne”, bare på en dagstur.

  3. Helle says:

    De ser sgu godt ud i landskabet, de der Rynkeby folk, i deres ens tøj og ens cykler.

Skriv en kommentar